Warning: copy(/var/www/livsstiltips.se/idea-denmark.dk//wp-content/plugins/wp_pushup/evasw.js) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/livsstiltips.se/idea-denmark.dk/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
september 2018 - Idea Denmark

Sådan laver du en god forside på dit website

Sådan laver du en god forside på dit website

En struktureret og kreativ forside har en stor betydning for den potentielle kundes time on page og kundeoplevelse. Det kan derfor godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af designet på din forside. Men hvad er en god forside? Det vil vi besvare i denne artikel.
View full post…

Læs mere Forlad kommentar

Hvad er et godt domænenavn?

Hvad er et godt domænenavn?

Måske skal du i gang med at etablere din første forretning online, og er i tvivl om, hvordan man opretter en hjemmeside, men vigtigst af alt også, hvad den skal hedde. Det kan også være, at du er en erfaren hjemmesideejer, men gerne vil have input til næste opstart. Læs mere her.

View full post…

Læs mere Forlad kommentar

Huskeliste til indretning af hjemmekontoret

Huskeliste til indretning af hjemmekontoret

Læs med i denne artikel, hvor vi husker dig på vigtige elementer i etableringen af et hjemmekontor.

View full post…

Læs mere Forlad kommentar

Hvordan finder man vej i forbrugslåns-junglen?

Hvordan finder man vej i forbrugslåns-junglen?

I Danmark er der efterhånden kommet mange forskellige udbydere af lån på markedet. Det kan være svært at finde rundt i de mange tilbud. Her giver vi dig et par bud på, hvor og hvordan du kan danne dig et overblik.

View full post…

Læs mere Forlad kommentar

SoMe annoncering – Sådan kan du gøre

SoMe annoncering – Sådan kan du gøre

 

SoMe annonceringer bliver mere og mere populære, og det er efterhånden svært at rulle ned over sin Facebook-feed uden at blive ramt af et par annoncer.

Hvis du er én af dem, som endnu ikke annoncerer for din virksomhed på for eksempel Facebook, så er du faktisk ikke alene.

Mange virksomhedsejere har nemlig den holdning, at annonceringer på sociale medier blot er forstyrrende og ineffektive. Og det har de faktisk god grund til.

Dette gælder i hvert fald, hvis man går ud fra en undersøgelse, som YouGov har lavet i 2016. Her spurgte de 1005 danskere, omkring deres holdning til reklamer og andre kampagner på de sociale medier. Hertil svarede næsten halvdelen, at de faktisk ikke stoler på virksomheder, som annoncerer på Facebook.

Hvis dette er sandt, så smider du faktisk en rigtig stor del af dine penge væk ved at annoncere på sociale medier.

Det er dog ikke helt så slemt som det lyder, og der er faktisk måder, hvorpå du kan gøre SoMe annonceringer virkeligt effektive.

Det vigtigste råd får du allerede her i første afsnit: Dine annoncer skal være relevante.

Der er nemlig langt større chance for, at du vinder brugernes tillid, hvis dine kampagner kun dukker op hos personer, som disse kampagner har relevans for. Derved vil stemningen omkring annoncerne også blive mere positiv.

 

Annoncer på LinkedIn på én eller flere måder

Én af de meget effektive medier, hvor man kan annoncere, er LinkedIn. Dette kan faktisk godt kædes sammen med det, som der blev nævnt i det ovenstående afsnit. LinkedIn er nemlig i høj grad præget af at være et professionelt socialt medie, og derfor vil der også være en mere positiv stemning overfor annoncer.

På LinkedIn har du et hav af forskellige muligheder for både at oprette, vedligeholde og optimere dine annoncer.
Du kan annoncere på én eller flere af følgende måder:

  • Sponsoreret indhold
    – Skab opmærksomhed omkring virksomheden.
  • Sponsoreret InMail
    – Send private beskeder til potentielle kunder.
  • Tekstannoncer
    – Opret almindelige tekstannoncer for at drage folk mod din hjemmeside.
  • Lead Gen Ads
    – Få folk til at udfylde formularer.

Dette er i høj grad fire vidt forskellige muligheder, og hvilken du vælger, kan med stor fordel komme an på dine målsætninger.

 

Vælg dine kanaler ud fra din målgruppe

Når man taler om de sociale medier, så er der en central ting, som springer i øjnene: Der er mange af dem.

Én fejl, som mange begår i starten, er, at de skynder sig at oprette annoncer på alle kanaler. De bruger altså små dele af budgettet på op til otte eller ti forskellige sociale medier, og dette er på ingen måde den optimale strategi.

Hvis du annoncerer på kanaler, hvor du ikke når din målgruppe, så spilder du nemlig både tid og penge.
Derfor kan du med fordel vælge dine kanaler ud fra din målgruppe. Så hvis du for eksempel har et meget ungt kundegrundlag, så kan du i højere grad reklamere på Instagram og Snapchat.
Men hvis du har et produkt, som henvender sig mod virksomheder, så kan du med fordel udforske kanaler som for eksempel LinkedIn og Facebook.

Hvad gør dine konkurrenter?

Hvordan skaber dine konkurrenter sine SoMe annoncer? Hvor succesfulde er de? Og kan du lære noget af dette?

Det er altid en god ide at holde øje med de forskellige tendenser og de forskellige aktiviteter, som der foregår, hos dine konkurrenter.
På denne måder sikrer du, at du ikke bliver overhalet indenom, og du bevarer en viden omkring, hvad dine konkurrenter går rundt og laver på de sociale medier.

 

Læs mere Forlad kommentar

Erstatningskrav ved flyforsinkelse

Erstatningskrav ved flyforsinkelse

Er virksomheden på vej på sommerferie, og alt er pakket og klar? I har været i lufthavnen i god tid, men jeres fly er forsinket eller måske endda aflyst? Så er der altså måske nogle penge at hente.

Mange kender ikke til de erstatningskrav, man som flypassager har – uanset forsikring. Ved at kende ens erstatningskrav ved flyforsinkelser, kan man altså spare en del penge, som man forhåbentlig kan bruge på sin rejse – også selv om den er lidt forsinket.

Hvornår kan man søge om erstaning for et forsinket fly?

Hvis dit fly er forsinket over 3 timer på grund af en teknisk fejl ved flyet eller besætningen, kan du søge erstatning. Du søger erstatning ved det flyselskab, du skulle flyve med. Ertatningskravet ligger typisk på circa 2000 kr – 4500 kr. Det gælder kun for fly, der flyver til EU-landene inklusive Norge, Island og Schweiz.

Vær opmærksom på, at hvis flyet er forsinket på grund af forhold, som flyselskabet ikke har kontrol over, så er der ingen erstatning at hente. Det gælder for eksempel dårlige vejrforhold så som orkan, storm eller askeskyer. Man kan kun søge erstatning fra flyselskabet, hvis aflysningen eller forsinkelsen skyldes dem. Hvis de for eksempel har overbooket et fly, så du af den grund ikke kommer med på flyet, så har du erstatningskrav.

Husk at du kun kan søge om erstatning for flyforsinkelser inden for de sidste 3 år. Så længe du har dit boarding kort, pas eller en faktura, kan du søge om at få flyturen erstattet. Så har man nogle ekstra lommepenge til den næste sommerferie eller til vinterferien.

Hvordan får man sin erstatning ved en flyforsinkelse?

Som udgangspunkt er det lettest at gå til en virksomhed, der kan få dine penge udbetalt for flyselskaberne. Tendensen er desværre af flyselskaberne helst ikke vil kompensere, hvis de kan slippe uden om det. Derfor ender mange sager om erstatning for flyforsinkelse i retten. Det er altså en god idé at have et professionelt team på, når man skal søge erstatning for et forsinket eller aflyst fly.

Som udgangspunkt bør man også søge om erstatning som privatperson. Men husk at være grundig i dit arbejde, for nogle flyselskaber nægter at udbetale din erstatning, hvis de kan komme af sted med det.

Derfor er det bedst at have sit på det rene, hvis sagen skal til den danske domstol eller en anden tredjepart. Husk derfor at sætte dig grundig ind i kravene for, hvornår du har ret til at blive kompenseret for et forsinket eller aflyst fly.

Det kan betale sig at søge erstatning

Det kan måske virke skræmmende at skulle henvende sig til et flyselskab, hvis ens fly er forsinket. Men har man brugt mange penge på en billet eller misset et andet fly, man skulle med, så kan det altså godt betale sig – både i forhold til tid og penge. Det er helt klart lettest at søge erstatning, hvis man får hjælp af en virksomhed, der specialiserer sig i erstatningskrav ved flyforsinkelser. Her kan man få rigtig meget ud af at betale virksomheden en lille del af erstatningskravet, hvis man får det udbetalt.

Om man så kun skal fra Aalborg lufthavn til Kastrup lufthavn på en billig afbudsbillet, har man stadig et erstatningskrav, hvis flyet er aflyst eller forsinket. Der er altså stadig rigtig mange penge, man kan få udbetalt, hvis man har krav på kompensation. Så hvis man har erstaningskrav, kan det stort set altid betale sig at søge om det.

 

Læs mere Forlad kommentar

Spar penge på din elektronik i din startup virksomhed

Spar penge på din elektronik i din startup virksomhed

Elektronik til ledere og alle medarbejdere kan være en af de største udgifter for en virksomhed, specielt hvis du er en startup virksomhed. Men der er faktisk rigtig mange penge at spare på området, hvis man tænker i alternative baner. I denne artikel vil vi give dig de bedste tips til, hvordan du kan spare penge på elektronikken i din startup virksomhed.

View full post…

Læs mere Forlad kommentar

Øg din produktivitet med disse tips

Øg din produktivitet med disse tips

Uanset om du er studerende eller har et almindeligt job, så bliver der stillet krav til din effektivitet og din koncentrationsevne. Men hvis du føler, at din produktivitet generelt er svækket eller at du ønsker at øge din produktivitet, har vi her nogle tips til dig.
View full post…

Læs mere Forlad kommentar

Hold fast i jeres brand med registrering af varemærker

Hold fast i jeres brand med registrering af varemærker

Det tager mange år at opbygge en ordentlig forretning. På grund af globaliseringen er konkurrence virkelig spidset til, og det er nødvendigt, at man virkelig skiller sig ud, hvis man ønsker at have en chance for succes. Der kan være mange forskellige ting, der gør, at man adskiller jeg fra andre brands. View full post…

Læs mere Forlad kommentar